Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Swedish  English 

WIB Isolerskiva 10mm x 600mm x 1250mm

Warmups isoleringsskiva WIB är helt vattentät och är speciellt utformad för att även kunna användas i badrum och dusch. täckyta: 0.75m2

Genom att isolera på rätt sätt med rätt mängd isolering, kommer mindre energi krävas för att värma upp rummet. Rätt isolerat, med Warmups isoleringsskivor, minimeras värmeförluster och energiförbrukningen optimeras.


Warmups isolerskiva är tillverkad av extruderad styrencellplast och är belagd med en yta av glasfiber och betong. Detta ger styrka och hög belastningskapacitet, samtidigt som den kan skäras med en mattkniv för snabb installation.


Exklusivt för Warmups isoleringsskiva är att den är helt vattentät och är speciellt utformad för att även kunna användas i badrum och dusch.

Warmup´s isoleringsskivor ger upp till 92 % termiskt skydd från det kalla golvet och garanterar att golvvärmesystemet ger den mest energieffektiva uppvärmningen. Jämfört med traditionella värmesystem ger en Warmupinstallation med isolerskiva 78% snabbare uppvärmning och 71% högre energibesparing.

 • Ökad energieffektivitet

  Skivorna hjälper till att minska uppvärmningstiden med upp till 90%

 • Stark men flexibel

  Tillverkad av extruderad polystyren klarar skivorna en belastning på 30 ton per kvadratmeter och de kan skäras till rätt storlek för att passa alla former av rum

 • Vattentäta och ljudisolerande på sammagång

  Skivorna är idealiska som tätskikt i badrum och kök och har även ljudisolerande egenskap

 • Hög värmeisolering

  Skivorna skapar en barriär mot kyla som stiger från undergolvet med höga R-värden

Se mer info på tillverkarens hemsida

Lager:
Art.nr: INSBOARD10MM
Tillverkare: Warmup
Tillv. art. nr.: INSBOARD10MM
Vikt: 2 kg
Mer information: warmup.se